ДАН СИГУРНИЈЕГ ИНТЕРНЕТА (6. ФЕБРУАР)

Поводом обележавања Дана сигурнијег интернета (6. фебруар) наша школа прикључила се активностима Фондације Тијана Јурић и са две акције подсетила ученике наше школе на важност безбедног коришћења интернета и о новим механизмима заштите.
Прва од активности била је Наградни конкурс – дизајнирај плакат у којој су учествовали следећи ученици:

Васић Ивона – 5. разред,
Теодора Марјановић – 6.разред
Мирослав […]

By |Разно|Коментари су искључени на ДАН СИГУРНИЈЕГ ИНТЕРНЕТА (6. ФЕБРУАР)

ДАН БЕЗ ДУВАНСКОГ ДИМА

У циљу обележавања 31.01. „Дана без дуванског дима“ биолошка и географска секција је у сарадњи са Ученичким парламентом организовала  акцију прављења модела вештачких плућа  где је јасно приказан пример пушачких плућа и здравих плућа непушача, ученици су уз координацију наставница биологије Весне Хлавати Ширка и географије Сандре Татомиров Кличковић имали прилику да самостално увиде кроз […]

By |Разно|Коментари су искључени на ДАН БЕЗ ДУВАНСКОГ ДИМА

Gradska smotra recitatora „Pesniče naroda mog“

Na Gradskoj smotri  recitatora „Pesniče naroda mog“ koja je održana u subotu 25.03.2017. u Pančevu, naši učenici Aleksa Sudimac 2/4, Tara Bukur 6/1 i Marija Trajković 8/3, ostvarili su plasman na regionalnu smotru koja će biti održana 31.marta  u Kovinu.

Kviz takmičenje “Zdrava škola”

Tročlana ekipa odeljenja 4-3, učiteljice Mirjane Brzovan, u sastavu Ratković Ivona, Milić Relja i Stojković Damjan, dana 16. marta pobedili su na školskom međuodeljenskom kviz takmičenju “Zdrava škola” koje je organizovala Patronažna sluzba Doma zdravlja Pančevo. Pobednička ekipa se plasirala u drugi krug takmičenja.

Изложба кућних љубимаца у Стевичиној

И ове школске године друга субота у септембру била је резервисана за традиционалну изложбу кућних љубимаца у нашој школи. Девету годину за редом љубимци и њихови власници заузели су двориште и хол Стевичине школе. Овог пута 60 паса и 16 мачака био је присутно, а друштво су им правиле зеке, лемури, морски прасићи, веверице, рибе, […]

ПОЧЕТАК НОВЕ ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ (2016./2017.г.)

Интерни Правилник о стручном усавршавању запослених

Интерни правилни о стручном усавршавању.

Бесплатни уџбеници и за школску 2016/2017.г.

Поштовани родитељи и старатељи,
И ове године ће Министарство просвете, науке и технолошког развоја реализовати пројекат “Бесплатни уџбеници“.
Да би остварили право на добијање бесплатних уџбеника потребно је да:

се до 17.5.2016.г. пријавите свом одељенском старешини
од органа социјалне заштите прибавите потврду да сте корисник социјалне помоћи
потврду о коришћењу социјалне помоћи донесете одељенском старешини најкасније до 1.6.2016.г.

Родитељи који се […]

Отворена фејсбук страна школе

Поштовани ученици, родитељи, колеге и остали заинтересовани,
на адреси https://www.facebook.com/osstevicajovanovicpancevo/ отворена је званична фејсбук страна школе. Страни можете приступити и погледати садржај и ако немате отворен налог на фејсбуку, тј. страна је отворена за све.

Листа одобрених уџбеника за школску 2016/17.г.

Обавештавају се родитељи да је на сајту Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије доступан списак одобрених уџбеника за следећу школску годину (2016/2017.г.). Сви заинтересовани могу погледати на сајту списак одобрених издања.